MondfitLogoV4-horizontaal

Tanden bleken

Mondfit tanden bleken Rotterdam

Tanden bleken

Kiezen voor wittere tanden

Steeds meer mensen kiezen ervoor om het gebit een aantal tinten witter te maken. Een stralend wit gebit geeft een verzorgde en gezonde uitstraling en het zelfvertrouwen om zorgeloos te glimlachen. Met de professionele begeleiding van Mondfit Mondzorg kiest u voor een betaalbare, veilige en snelle methode om uw tanden te bleken.

Waarom het gebit verkleurd

De natuurlijke kleur van de tanden is genetisch bepaald. De dikte en kleur van het tandbeen spelen hierbij een belangrijke rol. Dit verklaard bijvoorbeeld waarom snijtanden en hoektanden donkerder zijn dan de andere tanden in het gebit, aangezien deze van nature dikker tandbeen bevatten. Kleurstoffen in voedingsmiddelen zoals koffie, thee en rode wijn, roken en bepaalde medicijnen zijn belangrijke veroorzakers van verkleuring aan het gebit.

Langdurige aanslag van deze middelen kan doordringen tot in het glazuur en zorgt voor een grauwe kleur van de tanden en kiezen. Hoe langer de tandaanslag blijft zitten, des te meer dit zorgt voor blijvende en hardnekkige verkleuring. Overmatig poetsen om de aanslag weg te krijgen kan leiden tot onherstelbare beschadiging aan het glazuur en het tandvlees en is een veel voorkomend probleem. Laat daarom tandaanslag altijd verwijderen door een mondzorg professional zoals een tandarts of mondhygiënist.

Tandenborstels  Softpicks  Mondspoeling  Ragers  Tandpasta  Bleekgel 

De Mondfit webshop

Een optimaal gebit hebben én houden begint bij uzelf. 

De producten in onze webshop zijn door onze mondzorgprofessionals zorgvuldig geselecteerd om uw mond zo schoon en gezond mogelijk te houden. Benieuwd naar onze selectie? Neem een kijkje in onze webshop.

Wittere tanden

Professioneel en comfortabel

Het gebruik van tandbleekproducten zonder professionele begeleiding kan zorgen voor ongewenste resultaten en blijvende schade veroorzaken. 

Bleken heeft bijvoorbeeld geen effect op kronen, vullingen, facings en bruggen. Ook heeft bleken onvoldoende effect op tanden waar tandaanslag op zit. Dit zal dus eerst verwijderd moeten worden voor een optimaal resultaat. Tandbleekproducten dienen koud bewaard te worden. 

Het versturen via pakketpost is daarom zeer riskant en kan het product doen bederven of minder goed laten werken. Ook kan de kwaliteit en authenticiteit van bleekgel die online wordt verkocht niet gecontroleerd worden. Hier komt bij dat tandbleekproducten die waterstofperoxide bevatten wettelijk niet via een (web)shop verkocht mogen worden. 

Bleekproducten zoals Charcoal (houtskool), bakpoeder, citroenzuur, Oil pulling, Appelazijn of kokosolie kunnen leiden tot onherstelbare schade aan het glazuur en het gebit. Bovenstaande methoden zijn wetenschappelijk niet of onvoldoende onderzocht en hebben geen bewezen effect op het witter maken van tanden.

pexels-vinicius-wiesehofer-1698808
Image_Opalescence_Go_Mint_Melon_Box_3D

Onze werkwijze

Voor stralend witte tanden

Het bleken van tanden en kiezen is een veel verzochte behandeling. Bij Mondfit werken we snel en veilig aan een optimaal resultaat. 

Tijdens het intakegesprek wordt dan ook grondig gekeken naar uw mondsituatie en de mogelijkheden rondom uw gebit. Hierin beoordelen wij of bleken met Opalescence GO! bleekgel mogelijk is. 

Ook bespreken wij de te verwachte resultaten en geven wij u specifieke instructies mee voor het gebruik van de bleekgel en de nazorg. Het gesprek duurt ongeveer een kwartier en bedraagt eenmalig € 37,50.

Opalescence GO!

Het behouden van mooie facings

Wanneer u besluit om de tanden te bleken doormiddel van Opalescence krijgt u het Opalescence Go bleekpakket mee. 

Het bleekpakket bestaat uit acht de Opalescence bleekgel en acht UltraFit bleekbitjes; vier voor de bovenkaak en vier voor de onderkaak. Het Opalescence Go! bleekpakket bedraagt € 99,95. 

Wanneer blijkt dat het bleken van de tanden door gebruik van de Opalescence GO! bleekgel niet mogelijk is kan een alternatieve behandeling uitkomst bieden. 

In sommige gevallen kunnen oppervlakkige verkleuringen verwijderd worden met een Airflow behandeling van EMS. In andere gevallen zitten verkleuringen dusdanig diep dat een meer restauratieve behandeling zoals het aanbrengen van facings uitkomst biedt.

Waarom Opalescence

Opalescence GO! van Ultradent is een wereldwijd erkend merk en is al ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van tandbleekbehandelingen. Mondzorgprofessionals wereldwijd vertrouwen erop dat Opalescence hun patiënten veilig en effectief een stralend witte glimlach geeft.

Mondfit zorgplan

Mondzorg op maat

Het optimaal gezondheid houden van de mond is voor iedereen anders. Daarom introduceren wij het Mondfit Zorgplan.

Het zorgplan is een gepersonaliseerd rapport waarmee u zélf de voortgang van uw mondgezondheid kunt monitoren en waarin controlemomenten, behandelingen en kosten helder en overzichtelijk in kaart zijn gebracht.

Bovendien krijgt u op basis van uw persoonlijk zorgprofiel advies over wat u thuis zelf kunt doen om de mond optimaal gezond te houden.

Afgestemde mondzorg voor uw gebit

De voortgang van de monddgezondheid in kaart

Helder en inzichtelijk

Wat doet de Mondhygiënist?

Alles voor een gezonde mond

De mondhygiënist voorkomt en verhelpt mondaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis, verwijderd tandsteen en tandplaque en verhelpt bloedend tandvlees. De behandelingen van de mondhygiënist zijn gericht op het voorkomen van aandoeningen en het verlichten van bestaande klachten:

diagnose

diagnose

lees meer

gevoelige tanden

gevoelige tanden

lees meer

voorlichting

voorlichting

lees meer

slechte adem

slechte adem

lees meer

gebitsreiniging

gebitsreiniging

lees meer

parodontologie

parodontologie

lees meer

tandaanslag

tandaanslag

lees meer

tanden bleken

tanden bleken

lees meer

jaarlijkse controles

botverlies aan de kaken

gaatjes (cariës) & vullingen

plaatsen van kronen

röntgenfoto's nemen

Wortelkanaal behandelingen

parodontologie

opstellen behandelplan

terugtrekkend tandvlees

Facings

halitose (slechte adem)

algemene mondaandoeningen

Mondhygiëne

Mondhygiënist Rotterdam

Op zoek naar een Mondhygiënist in Rotterdam? Bij Mondfit Rotterdam staan professionele zorg en persoonlijke begeleiding voorop. 

De mondhygiënisten van Mondfit staan u bij met preventieve behandelingen, uitstekende voorlichting en excellente mondzorg.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons, wij verwelkomen u graag op onze praktijk.

altijd direct een afspraak

zorg op maat

tot 18 jaar gratis

gediplomeerde zorgverleners

Tanden Bleken

Voor een stralend witte glimlach

Een stralend wit gebit geeft een verzorgde en gezonde uitstraling en het zelfvertrouwen om zorgeloos te glimlachen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw glimlach kunnen doen en wilt u meer weten over tanden bleken bij Mondfit? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Avenue Concordia 24 C
3062 LJ Rotterdam
Telefoon: +31 (0)10-760 2999

Uw keuze

Spoedbehandeling

Heeft u buiten de openingstijden van de praktijk een spoedbehandeling nodig? U kunt contact opnemen met de dienstdoende tandarts op telefoonnummer: +31 (0)10-760 2999.

Copyright 2021

All rights reserved

KvK 34323724

BTW NL182160804B01

Made by Upventure