Mondfit logo Mobile

Tandarts Rotterdam

Mondfit Mondzorg Tandarts Rotterdam

Tandarts Rotterdam

De mondgezondheid voorop

Bij de tandartsen van Mondfit Mondzorg staat de gezondheid van uw mond en gebit voorop.

De tandarts behandeld ziekten en aandoeningen en zorgt er ervoor dat u zo snel mogelijk weer optimaal mondgezond bent. 

shutterstock_236285059
Tandarts Rotterdam

Wat doet de tandarts

Voorkomen en behandelen

Onze tandartsen doen er alles aan om uw mond gezond te houden en zo snel mogelijk weer beter te maken.

Bijvoorbeeld door de volledige mondgezondheid onder de loep te nemen tijdens de jaarlijkse controle of door bestaande aandoeningen te behandelen. 

Tandheelkunde

Tandarts Rotterdam

Op zoek naar een tandarts in Rotterdam? Bij Mondfit Rotterdam staan professionele zorg en persoonlijke begeleiding voorop.

De tandartsen van Mondfit staan u bij met curatieve behandelingen, uitstekende voorlichting en excellente mondzorg.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Maak een afspraak, vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999.

Altijd direct een afspraak

Specialist in angst

Pijnvrije behandeling

Gediplomeerde tandartsen

Tot 18 jaar gratis

Spoedtandarts

Bevindt u zich in een spoedeisende situatie? Bij Mondfit kunnen onze patiënten altijd direct behandeld worden, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen u voor. Een greep uit hun reviews

Sandra Huizer
Lees verder
Ik ben hier goed en kundig geholpen door zowel de tandarts als mondhygiëniste. Tevens is al het personeel zeer vriendelijk!
Nadia al Maach
Lees verder
Aantal behandelingen gehad ivm onstoken tandvlees. Ook mijn kinderen in behandeling. Er wordt zorgvuldig gewerkt, goede instructies en vriendelijk.
I Willems
Lees verder
Ik kom hier al jaren, erg vriendelijk personeel en altijd een schoon gebit. Nu ik wat verder woon, reis ik hier graag een stukje voor.
F. Marcussen
Lees verder
Vorige week geholpen door de mondhygienist van Mondfit. Mijn tanden zijn echt super schoon! Zeker een aanrader.
Walleh Taghavi
Lees verder
Na een slechte ervaring bij mijn vorige mondhygiënist nu al een hele tijd heel blij met Mondfit.
Jeroen V.
Lees verder
Vriendelijk en vrolijk personeel, die je goed uitleggen wat ze in je mond zien en adviseren hoe het beste met eventuele problemen om te gaan.

Vrij van pijn

Zorgeloos naar de tandarts

Bij Mondfit vinden wij dat iedere patiënt een comfortabele en pijvrije ervaring verdient.

Dankzij onze continue focus op de nieuwste technologie en een prettige patiëntervaring is Mondfit in staat om elke behandeling of ingreep vrijwel pijnvrij te verzorgen. 

pexels-cottonbro-3692761
Angsttandarts Rotterdam

Omgaan met angst

Angsttandarts Rotterdam

Angst is een veelvoorkomend probleem dat veel mensen ervan weerhoudt om tijdig naar de tandarts te gaan. 

De tandartsen van Mondfit hebben veel ervaring in het omgaan met angstige patiënten en is gespecialiseerd in het pijnvrij en comfortabel behandelen van patiënten. Wij doen er alles aan om van een bezoek aan onze praktijk altijd een prettige ervaring te maken. 

Angsttandarts

Angst voor de tandarts weerhoudt veel mensen van een bezoek aan de tandarts. Zonde, want een prettige en pijnvrije ervaring is bij Mondfit vrijwel altijd mogelijk.

Periodiek onderzoek

Tandartscontrole tandarts Rotterdam

Tijdens de periodieke controle onderzoekt de tandarts de algehele conditie van de mond. 

Op basis van uw persoonlijke mondsituatie zullen de tandartsen van Mondfit alles doen om u mond en gebit zo gezond mogelijk te maken en te houden.

periodiek onderzoek

Wat doet de Tandarts?

Alles voor een gezonde Mond

Onze tandartsen werken dagelijks aan de mondgezondheid en van onze patiënten. Persoonlijke aandacht in combinatie met uitstekende tandheelkunde staan bij ons voorop. Wij doen er alles aan om uw mond optimaal gezond te houden met uitstekende zorg en professionele behandelingen.

Periodiek onderzoek

Periodiek onderzoek

Lees meer

Kronen & bruggen

Kronen & bruggen

Lees meer

Facings

Facings

Lees meer

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Lees meer

Gaatjes en vullingen

Gaatjes en vullingen

Lees meer

Röntgenfoto's

Röntgenfoto's

Lees meer

Angsttandarts

Angsttandarts

Lees meer

Spoedtandarts

Spoedtandarts

Lees meer

F.A.Q

Meest gestelde vragen

Een tandarts is gespecialiseerd in de mondgezondheid van hun patiënten. Ze voeren preventieve en curatieve procedures uit, waaronder het controleren van de tanden, het verwijderen van tandplak, het herstellen van gebarsten of beschadigde tanden, het plaatsen van vullingen en het uitvoeren van cosmetische procedures zoals bleken. Ook voeren ze routinematig mondonderzoeken uit om te controleren op mondziektes.

Tandartsen plaatsen implantaten met behulp van een chirurgische procedure. De tandarts zal een kleine incisie maken in het tandvlees en een titaniumschroef in de kaak plaatsen. Vervolgens wordt de schroef bekleed met een kunststof of koper om de implantatie te voltooien. Nadat de implantatie is voltooid, zal de tandarts een kroon maken van het implantaat om het nieuwe tandblad te bedekken.

Ja, een tandarts kan pijnvrij behandelen door middel van een lokale verdoving. Deze verdoving wordt toegepast op het gebied waar de tandarts de behandeling uitvoert, waardoor het gebied tijdelijk gevoelloos wordt. Er zijn ook andere technieken die worden gebruikt om pijnlijke behandelingen te verlichten, zoals het gebruik van warmte, koude en verdovingsgel.

De tandarts zal met angstpatienten omgaan door hen een rustige, ontspannen omgeving te bieden. De tandarts zal ook luisteren naar de bezorgdheden van de patiënt en de behandeling aanpassen aan de behoeften van de patiënt. Er zijn ook verschillende relaxatietechnieken die de tandarts kan aanbieden aan de patiënten om hun angst te verminderen. Sommige tandartsen kunnen ook medicijnen voorschrijven om angst te verlichten.

Het is afhankelijk van de situatie. In sommige gevallen bieden tandartsen spoedbehandelingen aan, maar het is afhankelijk van de ernst van de aandoening. Als het een levensbedreigende aandoening is, kan een tandarts een spoedbehandeling aanbieden. In andere gevallen, zoals een gebroken kies of een acute pijn, kan de tandarts ook een spoedbehandeling aanbieden.

Het periodieke mondonderzoek bij de tandarts is een routinematig onderzoek waarbij de tandarts systematisch de mond van een patiënt inspecteert om afwijkingen te identificeren. Tijdens dit onderzoek worden de tanden, kiezen, tandvlees, slijmvliezen, gehemelte, tong en andere mondstukken geïnspecteerd. Als er afwijkingen worden gezien, kan de tandarts vervolgonderzoeken uitvoeren of verwijzen naar een specialist voor verdere behandeling. Het onderzoek is belangrijk om problemen zoals gaatjes, tandvleesontstekingen, verkleuringen, veranderingen in de beet, infecties of andere aandoeningen te voorkomen of te behandelen voordat ze verergeren.

Het belangrijkste verschil tussen een facing van composiet en porselein is de manier waarop ze gemaakt zijn. Een facing van composiet is gemaakt van een mix van poeder en hars, terwijl een facing van porselein wordt gemaakt van gebakken klei. Composietfacingen zijn meestal goedkoper, maar zijn kwetsbaarder dan porseleinfacingen. Porseleinfacingen hebben een gladdere, glanzendere en duurzamere oppervlakte die langer meegaat dan composietfacingen. Ze zijn ook minder gevoelig voor vlekken en zijn zowel bestand tegen chemische stoffen als tegen hitte. Composiete facings zijn ter plaatsen te modeleren en kunnen makkelijker gerepareerd worden als ze afbreken.

Een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd als een tand of kies ernstig geïnfecteerd of beschadigd is. De infectie of schade kan de resulteren in pijn, zwelling, puss, of tandbederf. De behandeling verwijdert het beschadigde weefsel, ontsmet de wortel en vervangt het weefsel door een rubberachtig materiaal.

De tandarts begint door het gebied rond de tand of kies te verdovingen. Vervolgens boort de tandarts een kleine opening in de kroon van de tand of kies om toegang te krijgen tot de pulpa. De zenuw en het bloedvat worden vervolgens verwijderd en de wortelkanalen worden gereinigd en ontsmet. Als laatste wordt het gebied gevuld met een rubberachtig materiaal en afgedicht met een kroon of vulling.

Ja, de tandarts van Mondfit is maandelijks ook beschikbaar op de zaterdag.

Implantaten

Implantaten bieden een duurzame oplossing voor uw gebit. de hoogwaardige implantaten van Mondfit zijn volledig afgestemd op uw unieke mondsituatie voor optimaal comfort.

Mondfit Webshop

Tandpasta, tandenborstels, opzetborstels, mondspoeling, ragers, softpicks - Alles voor een fit gebit

s' Avonds en in het weekend

Geen tijd? Mondfit denkt met u mee. Zo heeft u geen verwijzing nodig om met ons een afspraak te kunnen maken en zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. 

Tandarts Kralingen

Makkelijk bereikbaar

Op zoek naar een tandarts in Rotterdam Centrum? Bij Mondfit Mondzorg bent u op het juiste adres!

Onze praktijk is centraal gelegen in Rotterdam en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De praktijk is gevestigd naast metrostation Voorschotenlaan en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

JBH-4

Mondhygiënist Rotterdam

Op zoek naar een mondhygiënist? Bij Mondfit Mondzorg werken tandarts & mondhygiënist dagelijks nauw samen aan de mondgezondheid van onze patiënten. Ontdek wat onze gediplomeerde mondhygiënisten voor u kunnen betekenen.

Tanden bleken

Voor een stralend witte glimlach

Een stralend wit gebit geeft een verzorgde en gezonde uitstraling en het zelfvertrouwen om zorgeloos te glimlachen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw glimlach kunnen doen en wilt u meer weten over tanden bleken bij Mondfit? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Go-tandenbleken

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met onze mondhygienist heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond en Weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Onze behandelingen

De zorg van Mondfit Mondzorg

jaarlijkse controles

botverlies aan de kaken

gaatjes (cariës) & vullingen

plaatsen van kronen

röntgenfoto's nemen

Wortelkanaal behandelingen

parodontologie

opstellen behandelplan

terugtrekkend tandvlees

Facings

halitose (slechte adem)

algemene mondaandoeningen

Inschrijven als nieuwe patiënt

Afspraak maken als bestaande patient

Contact maken met de pratkijk