MondfitLogoV4-horizontaal

Spoed tandarts

Mondfit spoed tandarts Rotterdam

Spoed
tandarts Rotterdam

Spoed tandarts Rotterdam Centrum

Bent u met spoed op zoek naar een spoed tandarts Rotterdam en heeft u acute pijnklachten? Bij Mondfit kunt u altijd direct behandeld worden, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Door een vergaande samenwerking tussen Mondfit en het Erasmus MC kunt u als Mondfit patiënt zonder extra kosten meteen geholpen worden in het Erasmus MC ziekenhuis. U dient hiervoor ingeschreven te staan als Mondfit patiënt.

Direct hulp bij spoedklachten

Bent u nog geen patiënt bij Mondfit? Met Mondfit heeft u altijd direct een afspraak en bent u in de meeste gevallen binnen één week al welkom voor uw eerste bezoek. Heeft u pijn of dient u met spoed geholpen te worden? In dat geval bent u meestal al binnen 48 uur geholpen, aarzel niet en neem direct contact op

Spoed tandarts Erasmus MC

Voor onze vaste patiënten hebben wij speciale afspraken gemaakt met het Erasmus MC, daardoor kunt u vaak zelfs al binnen enkele uren terecht in het geval de praktijk gesloten is.

pexels-cottonbro-6502164

Kiespijn

Spoed tandarts Voor acute kiespijn

Acute klachten in de mond kunnen vervelende gevolgen hebben. Kiespijn is een veel voorkomende acute klacht waarbij de zenuw van een tand of kies aangetast is door caries (een gaatje). Hoe langer de klacht blijft, des te moeilijker dit wordt om te verhelpen met behoud van de tand of kies. Heeft u pijn in de mond, loop daar dan niet te lang mee rond en laat de spoed tandarts van Mondfit Rotterdam hier tijdig naar kijken.

Rontgenfoto bij pijnklachten

Als u een pijnklacht heeft zal de tandarts in de meeste gevallen een rontgenfoto moeten maken. Zo kan de tandarts nauwkeurig beoordelen welke behandeling nodig is om de pijn weg te nemen en de tand of kies te redden.

Tandarts Rotterdam

tandarts Rotterdam

Op zoek naar een mondzorgprofessional in Rotterdam die gespecialiseerd is het aanbrengen van facings?

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent facings voor uw gebit? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

Voorkom onnodige pijnklachten

Kom tijdig langs voor een controle

Bij acute klachten kunt u 24/7 terecht

shutterstock_718948756

Waarom de tandarts van Mondfit?

Kiezen voor betrouwbaarheid

De tandartsen van Mondfit kunnen uw klachten deskundig en snel verhelpen. Bent u vaste klant bij Mondfit? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze spoeddienst achterwacht en kunt u 24/7 terecht bij een tandarts in het ziekenhuis.

Ook in de avond en zaterdag

Mondfit biedt complete mondzorg op één locatie. Onze mondhygienisten en tandartsen werken overdag en ‘s avonds en zelfs op zaterdag. Er is altijd wel een moment waarop u terecht kunt.

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met onze mondhygienist heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Voorkom pijnklachten

Het behouden van een gezond gebit

Pijnklachten kunnen voorkomen worden door 1 a 2 keer per jaar langs te komen voor een tandartscontrole. Beginnende gaatjes worden dan vroegtijdig opgespoord en eenvoudig behandeld. Zo voorkomt u grote kosten en onnodige behandelingen. 

shutterstock_1328915933

Contact

Maak een afspraak

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Avenue Concordia 24 C
3062 LJ Rotterdam
Telefoon: +31 (0)10-760 2999

Uw keuze

Copyright 2021

All rights reserved

KvK 34323724

BTW NL182160804B01

Made by Upventure