Mondfit logo Mobile

Spoedtandarts Rotterdam

Mondfit spoedtandarts Rotterdam

Spoedtandarts Rotterdam

Spoedtandarts Rotterdam cemtrum

Heeft u acute pijnklachten en bent u direct op zoek naar een spoedtandarts Rotterdam? Indien u patient bij Mondfit bent kunnen wij u snel helpen. Tevens is het voordeel voor patiënten van Mondfit dat u gebruik kunt maken van de spoeddienstregeling in het Erasmus MC.

Door een verregaande samenwerking kunt u als Mondfit patiënt bij acute klachten snel geholpen worden in het Erasmus MC ziekenhuis.

shutterstock_1328915933
pexels-andrea-piacquadio-3769021 (2)

Direct een spoedtandarts

Direct hulp bij spoedklachten

Bent u nog geen patiënt bij Mondfit? Met Mondfit heeft u altijd direct een afspraak en bent u in de meeste gevallen binnen één week al welkom voor uw eerste bezoek.

Heeft u pijn of dient u met spoed geholpen te worden? In dat geval bent u meestal al binnen 48 uur geholpen. Neem direct contact op met onze spoeddienst.

Spoedtandarts Rotterdam

Gediplomeerde tandartsen

Op zoek naar een spoedtandarts in Rotterdam die gespecialiseerd is in in spoedeisende situaties? Bij Mondfit Rotterdam staan professionele zorg en persoonlijke begeleiding voorop.

De tandartsen van Mondfit staan u bij met curatieve behandelingen, uitstekende voorlichting en excellente mondzorg.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Maak een afspraak, vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999.

Snel geholpen bij acute pijnklachten

Verregaande afspraken met het Erasmus MC

Speciaal voor Mondfit patiënten

Zonder extra kosten

24 uur per dag/7 dagen per week

Spoedtandarts Erasmus MC

Speciaal voor Mondfit patiënten

Voor onze vaste patiënten hebben wij speciale afspraken gemaakt met het Erasmus MC. Hierdoor kunt u vaak zelfs al binnen enkele uren geholpen worden bij acute klachten.

Bent u nog geen patiënt bij Mondfit Mondzorg? Schrijf u dan nu in. Vul het inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

pexels-andrea-piacquadio-3779692 (1)

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen u voor. Een greep uit hun reviews

Sandra Huizer
Lees verder
Ik ben hier goed en kundig geholpen door zowel de tandarts als mondhygiëniste. Tevens is al het personeel zeer vriendelijk!
Nadia al Maach
Lees verder
Aantal behandelingen gehad ivm onstoken tandvlees. Ook mijn kinderen in behandeling. Er wordt zorgvuldig gewerkt, goede instructies en vriendelijk.
I Willems
Lees verder
Ik kom hier al jaren, erg vriendelijk personeel en altijd een schoon gebit. Nu ik wat verder woon, reis ik hier graag een stukje voor.
F. Marcussen
Lees verder
Vorige week geholpen door de mondhygienist van Mondfit. Mijn tanden zijn echt super schoon! Zeker een aanrader.
Walleh Taghavi
Lees verder
Na een slechte ervaring bij mijn vorige mondhygiënist nu al een hele tijd heel blij met Mondfit.
Jeroen V.
Lees verder
Vriendelijk en vrolijk personeel, die je goed uitleggen wat ze in je mond zien en adviseren hoe het beste met eventuele problemen om te gaan.

Acute kiespijn

Spoedtandarts voor acute kiespijn

Plotselinge kiespijn kan zeer pijnlijk zijn. Kiespijn is een veel voorkomende acute klacht waarbij de zenuw in het wortelkanaal van een tand of kies is aangetast. 

Ook bij acute kiespijn kunt u terecht bij de spoedtandarts van Mondfit Mondzorg. Bent u nog geen patiënt bij Mondfit Mondzorg? Vul het inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

pexels-cottonbro-5081395 (1)

Spoedtandarts

Tandarts Rotterdam

Op zoek naar een spoedtandarts in Rotterdam die gespecialiseerd is in spoedeisende behandelingen?

Snel geholpen bij acute pijnklachten

24 uur per dag/7 dagen per week

In samenwerking met Erasmus MC

Speciaal voor Mondfit patiënten

Benieuwd naar de staat van uw mondgezondheid? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

s' Avonds en in het weekend

Geen tijd? Mondfit denkt met u mee. Zo heeft u geen verwijzing nodig om met ons een afspraak te kunnen maken en zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. 

Wat doet de Tandarts?

Alles voor een gezonde Mond

Onze tandartsen werken dagelijks aan de mondgezondheid en van onze patiënten. Persoonlijke aandacht in combinatie met uitstekende tandheelkunde staan bij ons voorop. Wij doen er alles aan om uw mond optimaal gezond te houden met uitstekende zorg en professionele behandelingen.

Periodiek onderzoek

Periodiek onderzoek

Lees meer

Kronen & bruggen

Kronen & bruggen

Lees meer

Facings

Facings

Lees meer

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Lees meer

Gaatjes en vullingen

Gaatjes en vullingen

Lees meer

Röntgenfoto's

Röntgenfoto's

Lees meer

Angsttandarts

Angsttandarts

Lees meer

Spoedtandarts

Spoedtandarts

Lees meer

F.A.Q

Meest gestelde vragen

Wanneer u dringende tandheelkundige zorg nodig heeft, zoals bij acute pijn, een verloren vulling of kroon, of een gebroken tand en de praktijk is niet direct in staat is om u binnen afzienbare tijd te helpen kunt u gebruik maken van de spoedtandarts.

1. Maak regelmatig een afspraak bij uw tandarts. De tandarts kan uw gebit controleren op tekenen van tandbederf en andere aandoeningen en zo nodig behandelen.

2. Poets twee keer per dag uw tanden. Zorg ervoor dat u uw tanden en tandvlees goed schoonmaakt om de kans op tandbederf te verminderen.

3. Eet gezond. Eet gezond en beperk suikerinname om de kans op tandbederf te verminderen.

4. Gebruik mondwater. Mondwater helpt bij het verwijderen van voedselresten en bacteriën die tandbederf veroorzaken.

5. Kies voor tandvleesverzorging. Tandvleesverzorging, zoals flossen, helpt bij het verwijderen van voedselresten en bacteriën.

Als je acute kiespijn hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk naar een tandarts te gaan. Ondertussen kan je pijnstillers gebruiken om de pijn te verlichten. Het is ook sterk aanbevolen om ijs aan te brengen op het aangedane gebied om het ontstekingsproces te verminderen. Als je kiespijn hebt, mag je geen warm of heet voedsel eten, aangezien dit de pijn kan verergeren. Het is ook belangrijk om goed te poetsen rondom de pijnlijke tand en om te voorkomen dat je het aangedane gebied gaat wrijven of aanraken.

Het hangt af van de beschikbaarheid van de spoedtandarts, maar in het algemeen kunt u binnen enkele uren een afspraak maken bij een spoedtandarts.

Ja, veel spoedtandartsen zijn beschikbaar buiten kantooruren voor dringende zorg. Het is het beste om te bellen om te bevestigen of er een spoedtandarts beschikbaar is en wat de beschikbare tijden zijn.

Dit hangt af van uw verzekeraar en het verzekeringsplan die u heeft afgesloten. Sommige verzekeraars beperken uw keuze tot een bepaald netwerk van spoedtandartsen, terwijl andere u de vrijheid geven om naar een spoedtandarts naar keuze te gaan. Om onverwachte kosten te voorkomen is het aan te raden om dit vooraf te controleren.

De kosten van een bezoek aan een spoedtandarts kunnen variëren afhankelijk van de behandeling die u nodig heeft en uw verzekering. Het is het beste om dit vooraf te bespreken met uw verzekeraar of de spoedtandarts.

Dit hangt af van uw verzekeraar en polisvoorwaarden van uw verzekeringsplan. Het is het beste om dit vooraf te checken en eventueel uw verzekeraar te bellen voordat u naar een spoedtandarts gaat.

Tijdens een bezoek aan een spoedtandarts zal de tandarts uw tanden en mond onderzoeken, een diagnose stellen en indien nodig een behandeling uitvoeren.

Het is aanbevolen om uw gebit zorgvuldig te reinigen voor een bezoek aan de tandarts, maar dit is niet strikt noodzakelijk.

Het bezoeken van een spoedtandarts kan soms pijn doen, afhankelijk van de behandeling die u nodig heeft en de behandelmethoden die de spoedtandarts hanteert. Spoedtandartsen werken met verdoving om pijn te verminderen. Informeer vooraf bij de spoedtandarts omtrent de mogelijkheden van een pijnvrije behandeling.

Spoedtandarts

Bevindt u zich in een spoedeisende situatie? Bij Mondfit kunnen onze patiënten bij acute klachten snel behandeld worden.

Tandarts Kralingen

Makkelijk bereikbaar

Op zoek naar een tandarts in Rotterdam Centrum? Bij Mondfit Mondzorg bent u op het juiste adres!

Onze praktijk is centraal gelegen in Rotterdam en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De praktijk is gevestigd naast metro station voorschotenlaan en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

JBH-4

Mondhygiënist Rotterdam

Op zoek naar een mondhygiënist? Bij Mondfit Mondzorg werken tandarts & mondhygiënist dagelijks nauw samen aan de mondgezondheid van onze patiënten. Ontdek wat onze gediplomeerde mondhygiënisten voor u kunnen betekenen.

Tanden bleken

Voor een stralend witte glimlach

Een stralend wit gebit geeft een verzorgde en gezonde uitstraling en het zelfvertrouwen om zorgeloos te glimlachen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw glimlach kunnen doen en wilt u meer weten over tanden bleken bij Mondfit? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Go-tandenbleken

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met onze mondhygienist heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond en Weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Onze behandelingen

De zorg van Mondfit Mondzorg

jaarlijkse controles

botverlies aan de kaken

gaatjes (cariës) & vullingen

plaatsen van kronen

röntgenfoto's nemen

Wortelkanaal behandelingen

parodontologie

opstellen behandelplan

terugtrekkend tandvlees

Facings

halitose (slechte adem)

algemene mondaandoeningen

Inschrijven als nieuwe patiënt

Afspraak maken als bestaande patient

Contact maken met de pratkijk