MondfitLogoV4-horizontaal

Röntgenfoto's

Mondfit röntgenfoto's Rotterdam

Röntgen

Een betere blik op het gebit

Röntgenfoto’s geven een goed beeld van de niet op het oog zichtbare delen van de mond en zorgen ervoor dat een op uw specifieke mondsituatie afgestemde behandeling mogelijk wordt.

Niet alle gaatjes kunnen worden opgespoord door alleen te kijken in de mond. Een rontgenfoto helpt verstopte gaatjes dieper onder het glazuur te detecteren. Dit helpt vergaande beschadigingen aan het gebit te voorkomen en de staat van de mondgezondheid beter te kunnen inschatten.

 

röntgenfoto's
shutterstock_486547270-1-2048x1365

Hoe het werkt

Inzicht in röntgen

Röntgenfoto’s zijn afbeeldingen die gemaakt worden aan de hand van röntgenstraling. De unieke eigenschappen van deze straling maken het mogelijk om als het ware ‘onder de huid te zien’ doordat de straling door het lichaam heen dringt en daarmee een kijkje geeft in het lichaam zelf.

Aan de hand van het type weefsel dat de straling tegenkomt worden meer of juist minder golven doorgelaten. Zo houdt bot meer golven tegen als bijvoorbeeld het spierweefsel. Dit zorgt ervoor dat de röntgenfoto een duidelijk beeld geeft van de interne anatomie van de patiënt en wordt het voor de tandarts en de mondhygiënist mogelijk om een accurate diagnose te stellen.

 

Veilig met Röntgen

Slim met straling

Het Mondfit Mondzorg zorgteam beschikt over moderne apparatuur om veilig en professioneel röntgenfoto’s te maken van uw gebit. 

Voor zowel onze patienten als onze medewerkers is het doel om de rontgenstraling zoveel mogelijk te beperken. Binnen onze praktijk werken wij dan ook met het ALARA-principe. 

ALARA staat voor As Low As Reasonably Achievable. Wat inhoud dat wij alleen gebruik maken van de minimale en veilige hoeveelheid straling die nodig is om de foto’s te maken. Zo zorgen wij ervoor dat de veiligheid van u én onze medewerkers gewaarborgd blijft. 

 

JBH-35

Röntgenfoto's

tandarts en parodontologie Rotterdam

Op zoek naar een mondzorgprofessional in Rotterdam die gespecialiseerd is het maken van röntgenfoto’s?

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent röntgenfoto’s voor uw gebit? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

Diepgaand inzicht in uw mondgezondheid

Vroegtijdig herkennen van problemen

Veilig en professioneel

Wat doet de tandarts?

Voor een optimale mondgezondheid

Onze tandarts-parodontologen werken dagelijks aan de mondgezondheid en het welzijn van onze patiënten. Aan de hand van uw persoonlijke mondgezondheidsituatie doet de tandarts er alles aan om u zo snel mogelijk optimaal mondgezond te krijgen én te houden.

tandarts controle

tandarts controle

lees meer

kronen & bruggen

kronen & bruggen

lees meer

facings

facings

lees meer

wortelkanaal behandeling

wortelkanaal behandeling

lees meer

gaatjes & vullingen

gaatjes & vullingen

lees meer

röntgenfoto's

röntgenfoto's

lees meer

jaarlijkse controles

botverlies aan de kaken

gaatjes (cariës) & vullingen

plaatsen van kronen

röntgenfoto's nemen

Wortelkanaal behandelingen

parodontologie

opstellen behandelplan

terugtrekkend tandvlees

Facings

halitose (slechte adem)

algemene mondaandoeningen

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met onze mondhygienist heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Avenue Concordia 24 C
3062 LJ Rotterdam
Telefoon: +31 (0)10-760 2999

Uw keuze

Copyright 2021

All rights reserved

KvK 34323724

BTW NL182160804B01

Made by Upventure