Mondfit logo Mobile

Mondhygiënist Rotterdam

Een leven lang een gezonde mond

Mondhygiënist Rotterdam

De mondconditie in kaart

Op zoek naar een mondhygiënist in Rotterdam? De mondhygiënisten van Mondfit doen er alles aan om uw mond zo gezond mogelijk te houden.

Zo signaleren onze mondhygiënisten vroegtijdig ontstoken tandvlees, gaatjes of andere aandoeningen en zorgen wij ervoor dat problemen in de mond voorkomen worden voordat ze ontstaan.

20210125-klein (5)
JBH-57-owkvdlzrqla5n54gx6y1fmgj2tpskdvmkoxkr91hxw

Comfort & gemak

Effectief en pijnvrij

Bij Mondfit houden wij rekening met de persoonlijke zorg die nodig is voor een optimaal gezond gebit.

Daar hoort ook een optimale patiëntervaring bij. Zo werken wij voor een comfortabele en pijnvrije ervaring uitsluitend met moderne behandelmethoden zoals als EMS Airflow.

Mondhygiëne

Mondhygiënist Rotterdam

Op zoek naar een Mondhygiënist in Rotterdam? Bij Mondfit Rotterdam staan professionele zorg en persoonlijke begeleiding voorop. 

De mondhygiënisten van Mondfit staan u bij met preventieve behandelingen, uitstekende voorlichting en excellente mondzorg.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons, wij verwelkomen u graag op onze praktijk.

Altijd direct een afspraak

Zorg op maat

Gediplomeerde zorgverleners

Tijdig signaleren van aandoeningen

Pijnvrije behandeling

Tot 18 jaar gratis

Optimaal gezond

Optimaal advies

Een gezonde mond vereist goed onderhoud. Daarom geven wij voorlichting en advies dat aansluit bij uw persoonlijk medisch profiel en unieke mondsituatie.

Bijvoorbeeld over de juiste tandenborstel voor uw gebit, over het juiste gebruik van rages, over het hanteren van een correcte poetstechniek of over welke tandpasta’s en mondspoelingen het beste bij u passen.

pexels-karolina-grabowska-6627355

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen u voor. Een greep uit hun reviews

Sandra Huizer
Lees verder
Ik ben hier goed en kundig geholpen door zowel de tandarts als mondhygiëniste. Tevens is al het personeel zeer vriendelijk!
Nadia al Maach
Lees verder
Aantal behandelingen gehad ivm onstoken tandvlees. Ook mijn kinderen in behandeling. Er wordt zorgvuldig gewerkt, goede instructies en vriendelijk.
I Willems
Lees verder
Ik kom hier al jaren, erg vriendelijk personeel en altijd een schoon gebit. Nu ik wat verder woon, reis ik hier graag een stukje voor.
F. Marcussen
Lees verder
Vorige week geholpen door de mondhygienist van Mondfit. Mijn tanden zijn echt super schoon! Zeker een aanrader.
Walleh Taghavi
Lees verder
Na een slechte ervaring bij mijn vorige mondhygiënist nu al een hele tijd heel blij met Mondfit.
Jeroen V.
Lees verder
Vriendelijk en vrolijk personeel, die je goed uitleggen wat ze in je mond zien en adviseren hoe het beste met eventuele problemen om te gaan.

Last van slechte adem?

Mondfit Mondzorg zorgt ervoor dat u snel weer zorgeloos van een frisse adem kunt genieten.

EMS Airflow gebitsreiniging

Ontdek de voordelen van Mondfit gebitsreiniging. Effectief, comfortabel en volledig pijnvrij.

Gevoelige tanden en tandvlees

Snel weer zorgeloos kunnen eten & drinken? Mondfit helpt.

Wat doet de Mondhygiënist

Alles voor een gezonde Mond

De mondhygiënist voorkomt en verhelpt mondaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis, verwijderd tandsteen en tandplaque en verhelpt bloedend tandvlees. De behandelingen van de mondhygiënist zijn gericht op het voorkomen van aandoeningen en het verlichten van bestaande klachten.

Diagnose

Diagnose

Lees meer

Gevoelige tanden

Gevoelige tanden

Lees meer

Voorlichting

Voorlichting

Lees meer

Slechte adem

Slechte adem

Lees meer

Gebitsreiniging

Gebitsreiniging

Lees meer

Parodontologie

Parodontologie

Lees meer

Tandaanslag

Tandaanslag

Lees meer

Tanden bleken

Tanden bleken

Lees meer

F.A.Q

Meest gestelde vragen

De mondhygienist helpt bij het voorkomen en behandelen van tandheelkundige problemen door het verwijderen van tandplak en tandsteen. Ze voeren ook routinematige controles uit om te controleren of er geen tekenen van gingivitis of parodontitis zijn. Daarnaast kunnen zij mensen ook helpen bij het verbeteren van hun mondhygiëne en voeden met advies over voedselkeuze, tabak en fluoriden.

De mondhygienist voert een aantal behandelingen uit, waaronder: het verwijderen van tandplak, het verwijderen van tandsteen, het polijsten van tanden, het aanbrengen van fluoride, het aanbrengen van sealants, het adviseren van patiënten over de mondhygiëne en mondgezondheid, het beoordelen van de mondgezondheid, het uitvoeren van complexe gebitsreinigingen zowel boven als onder het tandvlees. Het. verwijderen van aanslag.

Gingivitis is een tandheelkundige aandoening die wordt veroorzaakt door een accumulatie van bacteriën en plaque in het tandvlees. Dit leidt tot roodheid, zwelling en bloeden van het tandvlees. Als gingivitis niet behandeld wordt, kan het leiden tot ernstigere tandheelkundige problemen, zoals parodontitis.

De mondhygienist behandelt slechte adem door het verwijderen van plaque en tandsteen en het behandelen van tandvleesontstekingen. Het kan ook nodig zijn om de mond te spoelen met antiseptica, zoals chlorhexidine of een ander antisepticum. Als er een bacteriële oorzaak is, kan de mondhygienist ook antibiotica voorschrijven. Als de slechte adem wordt veroorzaakt door een andere aandoening, zoals diabetes, dan zal de mondhygienist de patiënt doorverwijzen naar de juiste specialist.

De mondhygienist verwijdert koffieaanslag meestal door middel van professionele tandheelkundige reiniging. Dat kan door middel van ultrasone reiniging, door te polijsten en door het gebruik van AirFlow. Hardnekkige aanslag kan zo goed verwijderd worden zonder het glazuur te beschadigen.

s' Avonds en in het weekend

Geen tijd? Mondfit denkt met u mee. Zo heeft u geen verwijzing nodig om met ons een afspraak te kunnen maken en zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. 

Mondhygiënist Kralingen

Makkelijk bereikbaar

Op zoek naar een mondhygiënist in Rotterdam Centrum? Bij Mondfit Mondzorg bent u op het juiste adres!

Onze praktijk is centraal gelegen in Rotterdam en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De praktijk is gevestigd naast metro station voorschotenlaan en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

JBH-4

Tandarts Rotterdam

Op zoek naar een tandarts? Bij Mondfit Mondzorg werken mondhygiënist en tandarts dagelijks nauw samen aan de mondgezondheid van onze patiënten. Ontdek wat onze gediplomeerde tandartsen voor u kunnen betekenen.

Tanden bleken

Voor een stralend witte glimlach

Een stralend wit gebit geeft een verzorgde en gezonde uitstraling en het zelfvertrouwen om zorgeloos te glimlachen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw glimlach kunnen doen en wilt u meer weten over tanden bleken bij Mondfit? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Go-tandenbleken

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met onze mondhygienist heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond en Weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Onze behandelingen

De zorg van Mondfit Mondzorg

jaarlijkse controles

botverlies aan de kaken

gaatjes (cariës) & vullingen

plaatsen van kronen

röntgenfoto's nemen

Wortelkanaal behandelingen

parodontologie

opstellen behandelplan

terugtrekkend tandvlees

Facings

halitose (slechte adem)

algemene mondaandoeningen