MondfitLogoV4-horizontaal

Mondgfit Zorgplan

Mondfit Zorgplan Rotterdam

Mondfit Zorgplan

Mondzorg op maat

Mondzorg dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie is de meest doelmatige manier om bestaande klachten te verhelpen en de mond gezond te houden. 

Daarom introduceren wij het Mondfit Zorgplan: Een individuele aanpak waarbij de gehele mondsituatie zorgvuldig in kaart wordt gebracht voor een op maat gesneden benadering volledig afgestemd op uw persoonlijk zorgprofiel.

De mondgezondheid in kaart

Voor de samenstelling van een individueel mondzorgplan is het belangrijk om eerst het zorgprofiel te bepalen. Aan de hand van verschillende mondhygiënische metingen brengen wij tijdens de eerste behandeling de volledige mondsituatie in kaart. 

Hierbij kijken wij niet alleen naar de huidige staat van de mondgezondheid; ook de medische voorgeschiedenis speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van een compleet mondzorgprofiel.

Binnen het zorgplan wordt aandacht gegeven aan alle aspecten van goede mondhygiëne. Zo geven wij advies over wat u zelf kunt doen om uw gebit gezond te houden, bijvoorbeeld met voedings- en dieetadvies, instructies voor het correct poetsen van de tanden en richtlijnen voor het juiste gebruik van mondverzorgingsproducten zoals tandpasta’s, mondspoelingen en ragers.

Helder en inzichtelijk

Tijdens de eerste behandeling wordt uw mondgezondheid geheel in kaart gebracht en krijgt u een volledig mondrapport mee. Zo kunt u de voortgang van uw mondgezondheid ook zelf monitoren. Ook kijken wij samen met u naar de vergoedingen van uw verzekeraar en plannen afspraken in op momenten die u het beste uitkomen.

Afgestemde mondzorg voor uw gebit

De voortgang van de monddgezondheid in kaart

Helder en inzichtelijk

Ook toe aan mondzorg dat volledig is afgestemd op uw situatie? Het Mondfit Zorgplan is de beste manier om problemen aan de mond te voorkomen en bestaande aandoeningen te verhelpen. Neem contact met ons op voor persoonlijke zorg op maat.

Wat doet de Mondhygiënist?

Alles voor een gezonde mond

De mondhygiënist voorkomt en verhelpt mondaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis, verwijderd tandsteen en tandplaque en verhelpt bloedend tandvlees. De behandelingen van de mondhygiënist zijn gericht op het voorkomen van aandoeningen en het verlichten van bestaande klachten:

diagnose

diagnose

lees meer

gevoelige tanden

gevoelige tanden

lees meer

voorlichting

voorlichting

lees meer

slechte adem

slechte adem

lees meer

gebitsreiniging

gebitsreiniging

lees meer

parodontologie

parodontologie

lees meer

tandaanslag

tandaanslag

lees meer

tanden bleken

tanden bleken

lees meer

jaarlijkse controles

botverlies aan de kaken

gaatjes (cariës) & vullingen

plaatsen van kronen

röntgenfoto's nemen

Wortelkanaal behandelingen

parodontologie

opstellen behandelplan

terugtrekkend tandvlees

Facings

halitose (slechte adem)

algemene mondaandoeningen

Mondhygiëne

Mondhygiënist Rotterdam

Op zoek naar een Mondhygiënist in Rotterdam? Bij Mondfit Rotterdam staan professionele zorg en persoonlijke begeleiding voorop. 

De mondhygiënisten van Mondfit staan u bij met preventieve behandelingen, uitstekende voorlichting en excellente mondzorg.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons, wij verwelkomen u graag op onze praktijk.

altijd direct een afspraak

zorg op maat

tot 18 jaar gratis

gediplomeerde zorgverleners

Tanden Bleken

Voor een stralend witte glimlach

Een stralend wit gebit geeft een verzorgde en gezonde uitstraling en het zelfvertrouwen om zorgeloos te glimlachen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw glimlack kunnen doen en wilt u meer weten over tanden bleken bij Mondfit? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Avenue Concordia 24 C
3062 LJ Rotterdam
Telefoon: +31 (0)10-760 2999

Uw keuze

Spoedbehandeling

Heeft u buiten de openingstijden van de praktijk een spoedbehandeling nodig? U kunt contact opnemen met de dienstdoende tandarts op telefoonnummer: +31 (0)10-760 2999.

Copyright 2021

All rights reserved

KvK 34323724

BTW NL182160804B01

Made by Upventure