Mondfit logo Mobile

Invisalign Rotterdam

Mondfit Invisalign Rotterdam

Invisalign Rotterdam

Invisalign onzichtbare beugel

Mooie rechte tanden maar liever geen beugel? De uitneembare aligners van Invisalign bieden een prachtig alternatief. Mondfit is dé Invisalign Rotterdam specialist voor een prachtig recht gebit. 

Zorgeloos genieten van een gezond gebit en een een prachtige lach, wie wil dat niet? Bij Mondfit helpen onze tandartsen u verder naar een natuurlijk mooi gebit met de onzichtbare beugels van invisalign.

shutterstock_776697946

Rechte tanden

Gediplomeerde tandartsen

Op zoek naar een specialist Invisalign Rotterdam voor een prachtig recht gebit? Bij Mondfit Rotterdam staan professionele zorg en persoonlijke begeleiding voorop.

De tandartsen van Mondfit staan u bij met curatieve behandelingen, uitstekende voorlichting en excellente mondzorg.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Maak een afspraak, vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999.

Binnen 6 tot 12 maanden een recht gebit

Hét alternatief voor de klassieke beugel

Uitneembaar waar en wanneer u wilt

Doorzichtig en daarmee vrijwel onzichtbaar

Afgestemd op uw gebit voor een comfortabele draagervaring

Invisalign aligners

Zorgeloos rechte tanden

Invisalign is wererldwijd de marktleider op het gebied van onzichtbare en uitneembaare aligners. De klassieke beugel is verleden tijd dankzij de aligners van Invisalign; de optimale keuze voor een kaarsrecht gebit. 

Met de gepatenteerde 3D scantechnologie en intelligente software zorgt Mondfit ervoor dat de aligners van Invisalign perfect op uw gebit zijn afgestemd.

Afbeelding van een Invisalign aliner

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen u voor. Een greep uit hun reviews

Sandra Huizer
Lees verder
Ik ben hier goed en kundig geholpen door zowel de tandarts als mondhygiëniste. Tevens is al het personeel zeer vriendelijk!
Nadia al Maach
Lees verder
Aantal behandelingen gehad ivm onstoken tandvlees. Ook mijn kinderen in behandeling. Er wordt zorgvuldig gewerkt, goede instructies en vriendelijk.
I Willems
Lees verder
Ik kom hier al jaren, erg vriendelijk personeel en altijd een schoon gebit. Nu ik wat verder woon, reis ik hier graag een stukje voor.
F. Marcussen
Lees verder
Vorige week geholpen door de mondhygienist van Mondfit. Mijn tanden zijn echt super schoon! Zeker een aanrader.
Walleh Taghavi
Lees verder
Na een slechte ervaring bij mijn vorige mondhygiënist nu al een hele tijd heel blij met Mondfit.
Jeroen V.
Lees verder
Vriendelijk en vrolijk personeel, die je goed uitleggen wat ze in je mond zien en adviseren hoe het beste met eventuele problemen om te gaan.

Vivera retainers

Rechte tanden behouden

Tanden die zijn rechtgezet zullen uiteindelijk terugkeren naar hun natuurlijke positie. De Invisalign Vivera retainer is speciaal ontwikkeld om uw rechte tanden daadwerkelijk recht te houden.

Laat de stand van uw tanden regelmatig controleren. Staat u ingeschreven bij de tandarts van Mondfit? In dit geval is de controle automatisch inbegrepen tijdens de tandartscontrole.

Vivera_social_1_1_

In 3 stappen een prachtig recht gebit

Met de onzchtigbare aligners van Invisalign

Aligners doen hetzelfde werk als een beugel maar dan zonder de nadelen. Net als een beugel zorgen de aligners er net als een beugel voor dat het gebit op een gecontroleerde wijze mooi recht komt te staan, maar zijn daarnaast uitneembaar en bijna onzichtbaar.

Stap 1: Het Invisalign Proces
Een recht gebit begint met het zorgvuldig in kaart brengen van uw mond en wensen. De tandarts maakt gebitsafdrukken in combinatie met mondfoto's om het Invisalign behandelplan op te stellen. De kosten van Invisalign worden vooraf met u besproken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Stap 2: Gebitsmodel en behandelplan
Bij het tweede bezoek neemt onze Invisalign tandarts het behandelplan met u door. Aan de hand van een digitaal 3D model krijgt u een nauwkeurig beeld van het eindresultaat en vertellen wij u hoe lang het traject precies duurt.
Stap 3: Starten met de aligners
De tandarts neemt het behandelplan en het dragen van de aligners met u door. Waar nodig zal de tandarts tijdelijke attachments op de tanden plaatsen, dat zijn tijdelijke kleine stukjes composiet waaraan de aligner zich vastklemt. Om de 4 tot 6 weken komt u terug voor controle en evaluatie.
Previous slide
Next slide

Dankzij de uitneembare aligners bepaalt u zelf waar en wanneer u de aligner uitneemt, bijvoorbeeld tijdens het eten & drinken. Bovendien zijn de aligners doorzichtig, waardoor deze bijna niet opvallen tijdens het dragen. Meer weten over wat Mondfit voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Intake consult

Invisalign Rotterdam

Wilt u recht tanden en bent u benieuwd of het Invisalign behandeltraject echt iets voor u is? Maak dan gebruik van het intake consult. Binnen twee afspraken weet u exact wat de mogelijkheden zijn.

Na het consult heeft u een scherp beeld van de opties en kosten omtrent uw gebit. Bovendien betaalt u alleen voor het intake consult zonder verder ergens aan vast te zitten.

pexels-cottonbro-6208727
Group_161__1_

Tijdens het consult

Eerste en tweede afspraak

Tijdens de eerste afspraak vertellen wij u wat Invisalign is en wat het doet. Wij nemen uw wensen met u door en brengen doormiddel van foto’s en gebitsafdrukken uw gebit in kaart. 

Bij de tweede afspraak neemt de tandarts de bevindingen, de mogelijkheden en een individueel behandelplan met u door waarin onder andere de kosten en de duur van het traject helder en transparant aan u worden voorgelegd.

Invisalign Rotterdam

Marktleider in onzichtbare beugels

Zorgeloos genieten van een gezond gebit en een een prachtige lach, wie wil dat niet? Bij Mondfit helpen onze tandartsen u verder naar een natuurlijk mooi gebit met de onzichtbare beugels van invisalign.

F.A.Q

Meest gestelde vragen

Bij Mondfit kunt u met de onzichtbare beugels van Invisalign in 6 tot 12 maanden een rechte gebit krijgen.

Voor optimale resultaten dienen de aligners ongeveer 22 uur per dag gedragen te worden.

De behandeling met Invisalign aligners kan in de eerste periode een gevoel van lichte druk geven. Dit ontstaat doordat de de tanden heel voorzichtig en geleidelijk in de gewenste stand worden gezet.

Aligners dienen zoveel mogelijk gedragen te worden. Tijdens het tandenpoetsen en tijdens het eten of drinken worden de aligners uitgedaan. Hoe langer u de aligners per dag draagt, hoe sneller het gewenste resultaat wordt bereikt.

Na de laatste aligner kunnen de tanden gebleekt worden. Bij Mondfit kunt u speciale bleekgel krijgen die geschikt zijn voor in de laatste aligner.

Afhankelijk van uw specifieke mondsituatie is dat 1 keer per 4 tot 8 weken voor controle en evaluatie.

Wanneer u niks doet zullen u tanden na verloop van tijd weer gaan verschuiven. Door ‘s nachts de Invisalign retainer te dragen blijven uw tanden recht staan.  

Tijdens intake worden er uitgebreide mondfoto’s gemaakt, afdrukken gemaakt van uw gebit en een rontgen overzichtsfoto gemaakt. Op basis van deze gegevens volgt er een uitgebreid behandelplan en een 3D digitaal model van uw gebit waarin u de before en after situatie te zien krijgt.

Het behandelplan en 3D model bespreken we met u tijdens de tweede afspraak. Daarna maakt u de keuze om al dan niet verder te gaan met het Invisalign traject bij Mondfit. De kosten voor de intake + het bespreken van het plan in de tweede zitting zijn inclusief foto’s, rontgenfoto’s en afdrukken €180 tot €220,-.

Nee. Pas wanneer u een akkoord geeft gaan we aan de slag met de Invisalign behandeling.

 

Om de exacte kosten te kunnen bepalen dient er eerst een intake plaats te vinden, alleen dan kunnen wij jouw een overzicht geven van het totale bedrag. Ook kunnen we op verzoek uitzoeken of er een vergoeding kan plaatsvinden vanuit je verzekering. 

Je kan de behandeling in delen betalen. De exacte opsplitsing van de kosten worden met je besproken tijdens het Smile Consult.

Wanneer de tanden en kiezen recht staan, levert dat u een hogere mondgezondheid op, een mooiere lach en vaak wittere tanden. Bij een recht gebit blijft er minder aanslag, tandplak & tandsteen achter als gevolg van bijvoorbeeld koffie, thee of roken. Hierdoor wordt de kans op gaatjes of een tandvleesontseking een stuk lager. Hierbij blijft een goede dagelijkse mondverzorging natuurlijk een voorwaarde.

De Mondfit Mondzorg Invisalign behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door de gediplomeerde tandartsen met het extra invisalign Go certificaat.

De Mondfit Mondzorg Invisalign behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door de gediplomeerde tandartsen met het extra invisalign Go certificaat.

Wat doet de Tandarts?

Alles voor een gezonde Mond

Onze tandartsen werken dagelijks aan de mondgezondheid en van onze patiënten. Persoonlijke aandacht in combinatie met uitstekende tandheelkunde staan bij ons voorop. Wij doen er alles aan om uw mond optimaal gezond te houden met uitstekende zorg en professionele behandelingen.

Periodiek onderzoek

Periodiek onderzoek

Lees meer

Kronen & bruggen

Kronen & bruggen

Lees meer

Facings

Facings

Lees meer

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Lees meer

Gaatjes en vullingen

Gaatjes en vullingen

Lees meer

Röntgenfoto's

Röntgenfoto's

Lees meer

Angsttandarts

Angsttandarts

Lees meer

Spoedtandarts

Spoedtandarts

Lees meer

Mondfit Webshop

Tandpasta, tandenborstels, opzetborstels, mondspoeling, ragers, softpicks - Alles voor een fit gebit

s' Avonds en in het weekend

Geen tijd? Mondfit denkt met u mee. Zo heeft u geen verwijzing nodig om met ons een afspraak te kunnen maken en zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. 

Tandarts Kralingen

Makkelijk bereikbaar

Op zoek naar een tandarts in Rotterdam Centrum? Bij Mondfit Mondzorg bent u op het juiste adres!

Onze praktijk is centraal gelegen in Rotterdam en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De praktijk is gevestigd naast metro station voorschotenlaan en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

JBH-4

Mondhygiënist Rotterdam

Op zoek naar een mondhygiënist? Bij Mondfit Mondzorg werken tandarts & mondhygiënist dagelijks nauw samen aan de mondgezondheid van onze patiënten. Ontdek wat onze gediplomeerde mondhygiënisten voor u kunnen betekenen.

Tanden bleken

Voor een stralend witte glimlach

Een stralend wit gebit geeft een verzorgde en gezonde uitstraling en het zelfvertrouwen om zorgeloos te glimlachen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw glimlach kunnen doen en wilt u meer weten over tanden bleken bij Mondfit? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Go-tandenbleken

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met onze mondhygienist heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond en Weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Onze behandelingen

De zorg van Mondfit Mondzorg

jaarlijkse controles

botverlies aan de kaken

gaatjes (cariës) & vullingen

plaatsen van kronen

röntgenfoto's nemen

Wortelkanaal behandelingen

parodontologie

opstellen behandelplan

terugtrekkend tandvlees

Facings

halitose (slechte adem)

algemene mondaandoeningen

Inschrijven als nieuwe patiënt

Afspraak maken als bestaande patient

Contact maken met de pratkijk