MondfitLogoV4-horizontaal

Informatie

Alles rondom mondzorg

shutterstock_301843256

Helder over mondzorg

Inzicht in zorgverlening

Goede mondzorg, wat komt er allemaal bij kijken? Heeft u een verwijzing van de tandarts nodig om de mondhygiënist te bezoeken? En hoe zit het met de tarieven en vergoedingen?

Hier op deze pagina vindt u meer informatie over alles wat te maken heeft met een bezoek aan de mondhygiënisten en tandartsen van Mondfit mondzorg.

100% gedekt

100% vergoeding tot 18 jaar

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico

Veel ouders zijn bang voor de kosten of denken dat het niet nodig is bij een melkgebit. Dat is zonde, want een behandeling bij de mondhygiënist wordt tot 18 jaar 100% gedekt door uw verzekering zonder dat dit afgaat van het eigen risico.

Tot 18 jaar zijn behandelingen bij de mondhygiënist helemaal gratis; een bezoek aan de mondhygiënist gaat niet af van het eigen risico en wordt dus 100% vergoed.

stoere-jongen-2
JBH-81

Samen voor mondzorg

Samenwerking mondzorgspecialisten

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking tussen mondzorgverleners. Regelmatig overleg zorgt ervoor dat uw behandelend zorgverlener op de hoogte blijft van uw voortgang. 

Zo zorgen wij samen voor een optimaal behandeltraject waarin uw persoonlijke situatie en gezondheid centraal staat.

Staat u onder behandeling van een andere mondzorgspecialist? Laat het ons weten, wij stemmen het behandeltraject dan optimaal voor u af in samenspraak met de andere behandelaar. 

Tandenborstels  Softpicks  Mondspoeling  Ragers  Tandpasta  Bleekgel 

De Mondfit webshop

Een optimaal gebit hebben én houden begint bij uzelf. De producten in onze webshop zijn door onze mondzorgprofessionals zorgvuldig geselecteerd om uw mond zo schoon en gezond mogelijk te houden. Benieuwd naar onze selectie? Neem een kijkje in onze webshop.

Verzekering & mondzorg

Basisverzekering

Tot 18 jaar vallen de behandelingen binnen de basiszorg en worden veelal voor 100% vergoed door uw verzekeraar.

Bent u ouder dan 18 jaar? Dan heeft u een aanvullende tandartsverzekering nodig om aanmerking te komen voor vergoeding bij de mondhygiënist of tandarts. U kunt een aanvullende tandartsverzekering afsluiten bij uw verzekeraar.

Vergoeding

Heeft u een tandartsverzekering? U komt automatisch in aanmerking voor vergoeding bij de mondhygiënist of tandarts. Afhankelijk van de polisvoorwaarden en het reeds besteedde budget binnen het huidige kalenderjaar heeft u recht op een volledige of gedeeltelijke vergoeding.

Tarieven

De tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Alle mondhygiënisten en tandartsen in Nederland dienen zich hieraan te houden. De tarieven kunt u vinden op de website van Mondzorgkosten.

Begroting

Wilt u vooraf exact weten wat de kosten zullen zijn? Vraag een begroting op. Omdat het om medische behandelingen gaat is het niet altijd mogelijk om op basis van enkel telefonisch of email contact een begroting op te stellen. Een kijkje in de mond is vaak minimaal noodzakelijke om u een nauwkeurige berekening mee te geven.

Meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden die Mondfit u te bieden heeft? Heeft u vragen omtrent uw vergoedingen of wilt u weten wat een behandeltraject betekent voor uw portemonnee? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met onze mondhygienist heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Avenue Concordia 24 C
3062 LJ Rotterdam
Telefoon: +31 (0)10-760 2999

Uw keuze

Spoedbehandeling

Heeft u buiten de openingstijden van de praktijk een spoedbehandeling nodig? U kunt contact opnemen met de dienstdoende tandarts op telefoonnummer: +31 (0)10-760 2999.

Copyright 2021

All rights reserved

KvK 34323724

BTW NL182160804B01

Made by Upventure