Mondfit logo Mobile

Gebitsreiniging

Mondfit gebitsreiniging Rotterdam

Gebitsreiniging

Optimale mondgezondheid

Schadelijke bacteriën in de mond kunnen tandaanslag, tandsteen en ontstoken tandvlees veroorzaken.

In het ergste geval kan een ontsteking het kaakbot aantasten en leiden tot het verlies van tanden en kiezen. De mondhygiënist verwijderd de bacteriën niet alleen op de oppervlakte maar ook onder het tandvlees.

In sommige gevallen worden de bacteriën zo sterk dat de mond pas weer gezond kan worden na een antibioticumkuur. Een tijdig bezoek aan de mondhygiënist kan dit in veel gevallen voorkomen.

Gebitsreiniging verzorgt door mondzorgprofessional bij patiënt
pexels-pavel-danilyuk-6405826

Schoon gebit

Voorkom gaatjes

Iedereen krijgt met tandplak of tandsteen te maken. Een regelmatige gebitsreiniging is dan ook essentieel voor het behouden van een frisse adem en gezonde mond. 

Het verwijderen van plak is een belangrijke voorwaarde om gaatjes te voorkomen en bestaande aandoeningen te genezen. De mondhygiënisten van Mondfit staan u bij een diepreinigende en pijnvrije gebitsreiniging.

Gebitsreiniging

Individuele mondverzorging

Benieuwd naar wat de gebitsreiniging van Mondfit voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een oplossing op maat. Wij doen er alles aan om uw mondgezondheid zo snel mogelijk weer op peil te brengen. Maak een afspraak, vul het inschrijfformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999.

Zelfs op de meest moeilijk bereikbare plekken

Verwijderd tandaanslag, tandplak & tandsteen

Neutraliseert schadelijke bacterie

Voorkomt beschadiging aan het gebit

Pijnvrij en conformtabel

EMS Airflow gebitsreiniging

Ontdek de voordelen van Mondfit gebitsreiniging. Effectief, comfortabel en volledig pijnvrij.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen u voor. Een greep uit hun reviews

Sandra Huizer
Lees verder
Ik ben hier goed en kundig geholpen door zowel de tandarts als mondhygiëniste. Tevens is al het personeel zeer vriendelijk!
Nadia al Maach
Lees verder
Aantal behandelingen gehad ivm onstoken tandvlees. Ook mijn kinderen in behandeling. Er wordt zorgvuldig gewerkt, goede instructies en vriendelijk.
I Willems
Lees verder
Ik kom hier al jaren, erg vriendelijk personeel en altijd een schoon gebit. Nu ik wat verder woon, reis ik hier graag een stukje voor.
F. Marcussen
Lees verder
Vorige week geholpen door de mondhygienist van Mondfit. Mijn tanden zijn echt super schoon! Zeker een aanrader.
Walleh Taghavi
Lees verder
Na een slechte ervaring bij mijn vorige mondhygiënist nu al een hele tijd heel blij met Mondfit.
Jeroen V.
Lees verder
Vriendelijk en vrolijk personeel, die je goed uitleggen wat ze in je mond zien en adviseren hoe het beste met eventuele problemen om te gaan.

Last van slechte adem?

Mondfit Mondzorg zorgt ervoor dat u snel weer zorgeloos van een frisse adem kunt genieten.

Gebitsreiniging

Mondhygiënist Rotterdam

Op zoek naar een mondhygiënist in Rotterdam die gespecialiseerd is gebitsreiniging voor een optimale mondgezondheid?

Diepgaande gebitsreiniging

verwijderd Tandaanslag, tandplak & tandsteen

Reinigt ook onder het tandvlees

Effectief, comfortabel en pijnvrij

Benieuwd naar de staat van uw mondgezondheid? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

Gevoelige tanden en tandvlees

Snel weer zorgeloos kunnen eten & drinken? Mondfit helpt.

Wat doet de Mondhygiënist

Alles voor een gezonde Mond

De mondhygiënist voorkomt en verhelpt mondaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis, verwijderd tandsteen en tandplaque en verhelpt bloedend tandvlees. De behandelingen van de mondhygiënist zijn gericht op het voorkomen van aandoeningen en het verlichten van bestaande klachten.

Diagnose

Diagnose

Lees meer

Gevoelige tanden

Gevoelige tanden

Lees meer

Voorlichting

Voorlichting

Lees meer

Slechte adem

Slechte adem

Lees meer

Gebitsreiniging

Gebitsreiniging

Lees meer

Parodontologie

Parodontologie

Lees meer

Tandaanslag

Tandaanslag

Lees meer

Tanden bleken

Tanden bleken

Lees meer

F.A.Q

Meest gestelde vragen

Het professioneel reinigen van het gebit is belangrijk omdat het helpt tandplak en tandsteen te verwijderen en het risico op gaatjes, tandbederf en tandvleesontstekingen verminderd. Een professionele gebitsreiniging verbeterd de mondhygiëne en kan gebitsproblemen in de toekomst voorkomen.

Een goede persoonlijke mondverzorging draagt zeker bij aan het behouden van een optimaal gezonde mond, maar kan niet de professionele gebitsreiniging van een mondhygiënist vervangen. De mondhygiënist beschikt over de middelen en kennis om zelfs de plekken die voor flosdraad of tandenborstel onbereikbaar zijn diepgaand te reinigen. Bovendien signaleert de mondhygiënist tijdig mondaandoeningen en voert behandelingen uit zoals het vullen van gaatjes en het verwijderen van tandsteen.

Mondfit maakt gebruik van de nieuwste Zwitserse technologie van EMS in combinatie met de meest vooraanstaande behandelmethoden voor een diepgaande en tegelijkertijd pijnvrije behandeling. EMS werkt met een combinatie van lucht-,waterdruk en een speciaal ontwikkeld gebitsvriendelijk poeder voor het onder druk reinigen van de mond. De EMS Airflow Piezon No Pain technologie past op intelligente de hoeveelheid kracht aan die op de tanden en het tandvlees wordt uitgeoefend voor een comfortabele en volledig pijnvrije ervaring.

Het is aanbevolen om iedere zes maanden de mondhygiënist te bezoeken voor een professionele gebitsreiniging. Afhankelijk van uw eigen mondsituatie kan het nodig zijn om vaker langs te komen voor een professionele gebitsreiniging.

Ja, een professionele gebitsreiniging kan helpen om tandproblemen te voorkomen door tandplak en tandsteen te verwijderen en het risico op gaatjes, tandbederf en tandvleesontstekingen te verminderen.

Vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden in uw aanvullende zorgverzekering. Neem contact op met uw verzekeraar om te controleren of u in aanmerking komt voor vergoeding van de gebitsreiniging.

De kosten van een professionele gebitsreiniging zijn afhankelijk van uw verzekeraar en polisvoorwaarden. Bent u niet aanvullend verzekerd of weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een vergoeding? Neem contact op met onze praktijk voor meer informatie omtrent de kosten en mogelijkheden voor een professionele gebitsreiniging.

De duur van een professionele gebitsreiniging varieert, maar in de meeste gevallen duurt de behandeling een half uur.

Nee, een specifieke voorbereiding is niet nodig. Het is wel belangrijk om uw mondhygiënist te informeren over eventuele veranderingen in uw situatie, zoals in het geval van medische aandoeningen of medicijngebruik.

Afhankelijk van uw persoonlijke mondsituatie kan de mondhygiënist u specifieke zorginstructies geven, zoals het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen of het gebruik van bepaalde tandpasta’s.

s' Avonds en in het weekend

Geen tijd? Mondfit denkt met u mee. Zo heeft u geen verwijzing nodig om met ons een afspraak te kunnen maken en zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. 

Tanden bleken

Voor een stralend witte glimlach

Een stralend wit gebit geeft een verzorgde en gezonde uitstraling en het zelfvertrouwen om zorgeloos te glimlachen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw glimlach kunnen doen en wilt u meer weten over tanden bleken bij Mondfit? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Go-tandenbleken

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met onze mondhygienist heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond en Weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Onze behandelingen

De zorg van Mondfit Mondzorg

jaarlijkse controles

botverlies aan de kaken

gaatjes (cariës) & vullingen

plaatsen van kronen

röntgenfoto's nemen

Wortelkanaal behandelingen

parodontologie

opstellen behandelplan

terugtrekkend tandvlees

Facings

halitose (slechte adem)

algemene mondaandoeningen

Inschrijven als nieuwe patiënt

Afspraak maken als bestaande patient

Contact maken met de pratkijk