Mondfit logo Mobile

Angsttandarts Rotterdam

Mondfit angsttandarts Rotterdam

Angsttandarts Rotterdam

Angst voor de tandarts

Pijnlijke ervaringen in het verleden kunnen vaak traumatisch zijn en ervoor zorgen dat patiënten er alles aan doen om de tandarts te vermijden. 

Het niet bezoeken van de tandarts kan verregaande gevolgen hebben en zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Onbehandelde aandoeningen zullen na verloop van tijd verergeren en uiteindelijk leidden tot een onvermijdbare en verregaande ingreep.

pexels-cottonbro-3692761
pexels-andrea-piacquadio-3775525

Pijnvrij behandelen

Patiënten met angst

Veel patiënten zijn zich er niet van bewust dat technologische innovaties in de mondheelkunde ertoe hebben geleid dat  tandartsbehandelingen vrijwel volledig pijnvrij toegediend kunnen worden. 

Zo maakt Mondfit Mondzorg gebruik van de nieuwste gepatenteerde Zwitserse methoden, technieken en apparatuur die ervoor zorgen dat ingrepen die vroeger veel overlast voor de patiënt veroorzaakten nu niet meer dan een lichte sensatie in de mond geven.

Angsttandarts Rotterdam

Angst voor de tandarts weerhoudt veel mensen van een bezoek aan de tandarts. Zonde, want een prettige en pijnvrije ervaring is bij Mondfit vrijwel altijd mogelijk.

Verdoving

Gespecialiseerd tandarts in verdoven

Angstige patiënten hebben soms in de ervaring dat, ondanks een verdoving, de behandeling toch veel pijn doet. Dit komt niet doordat verdoven niet werkt, maar omdat er geen rekening is gehouden met de unieke mondsituatie van de patiënt. 

Hierom brengen wij altijd eerst de mond goed in kaart. Zo zorgen wij ervoor dat een verdoving ook daadwerkelijk de mond verdoofd daar waar het nodig is om pijnvrij te kunnen behandelen.

pexels-cottonbro-6502164
20210125-klein (5)

Narcose tandarts

Tandheelkunde & anesthasie

In de meest extreme gevallen, bijvoorbeeld wanneer de angst voor de tandarts dermate ernstig is, kan een patiënt onder narcose worden gebracht. 

Narcose is een verregaande maatregel die onderhevig aan strikte wet- en regelgeving en alleen door een geaccrediteerd anesthesist toegepast kan worden. Hoewel Mondfit over deze mogelijkheid beschikt is het altijd beter om dit te vermijden, bijvoorbeeld door patiënten te helpen omgaan met de angst en door het toepassen van pijnvrije behandelmethoden.

EMS Airflow gebitsreiniging

Ontdek de voordelen van Mondfit gebitsreiniging. Effectief, comfortabel en volledig pijnvrij.

Ervaring met angst

Omgaan met angstige patiënten

Mondfit weet hoe zwaar het kan zijn om een bezoek aan de tandarts te brengen en hoe moedig het is om toch over die drempel te stappen.

Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd om het gesprek aan te gaan. Hierbij bespreken wij de ervaringen uit het verleden en leggen uit wat de verschillen zijn tussen traditionele behandelmethodes en de pijnvrije behandelmethodes van Mondfit.

pexels-wildan-zainul-faki-3455244
pexels-cedric-fauntleroy-4269687

Behandelen met angst

Tijdens de behandeling

Bij het behandelen van angstige patiënten leggen wij vooraf exact uit wat wij gaan doen, lopen de behandeling stapsgewijs door en staan tijdens de behandeling doorlopend stil voor feedback van de patiënt. 

De angsttandartsen van Mondfit hebben veel ervaring met angstige patiënten. Wij doen er alles aan om een comfortabele en ontspannen sfeer te creëren en de patiënt gerust te stellen. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Angsttandarts Rotterdam

Gediplomeerde tandartsen

Op zoek naar een tandarts in Rotterdam die gespecialiseerd is in in angst voor de tandarts? Bij Mondfit Rotterdam staan professionele zorg en persoonlijke begeleiding voorop.

De tandartsen van Mondfit staan u bij met curatieve behandelingen, uitstekende voorlichting en excellente mondzorg.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Maak een afspraak, vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999.

Pijnvrije behandeling

Ruime ervaring met angstige patiënten

Prettige en ontspannen sfeer

Voorkomen en verhelpen van langdurige klachten

Permanent af van de angst

Onbezorgd naar de tandarts

Zorgeloze intake

Met het Mondfit Angst Pre Consult

Om angstige patiënten te kunnen behandelen is het niet alleen belangrijk om het angstniveau te bepalen, maar ook om een goed beeld van de mondgezondheid te verkrijgen.

In plaats van behandelen gaan in wij het gesprek met de patiënt aan en brengen de mondgezondheid in kaart. zo kunnen wij bepalen welke pijnvrije behandeling er nodig is voor een optimaal fitte mond.

pexels-junior-karrick-djikounou-5388587
Angsttandarts Rotterdam

Af van angst

Blijvend af van angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts kan ertoe leiden een tandartsbezoek wordt uitgesteld of zelfs vermeden, met alle consequenties van dien. Wij vinden wij het daarom niet alleen belangrijk om pijnvrij te behandelen maar ook om onze patiënten zoveel mogelijk van de angst af te helpen.

Ervaart u angst voor de tandarts Samen zorgen wij ervoor dat u volledig pijnvrij kunt genieten van een optimaal fitte mond. Bel ons op telefoonnummer 010-760 29 99 of maak direct een afspraak.

Angsttandarts Rotterdam

Tandarts Rotterdam

Op zoek naar een angsttandarts in Rotterdam die gespecialiseerd is in pijnvrije behandelingen?

Pijnvrije en comfortabele behandeling

Permanent af van angst voor de tandarts

Prettige en ontspannen sfeer

Ruime ervaring met angstige patiënten

Benieuwd naar de staat van uw mondgezondheid? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

Last van slechte adem?

Mondfit Mondzorg zorgt ervoor dat u snel weer zorgeloos van een frisse adem kunt genieten.

Wat doet de Tandarts?

Alles voor een gezonde Mond

Onze tandartsen werken dagelijks aan de mondgezondheid en van onze patiënten. Persoonlijke aandacht in combinatie met uitstekende tandheelkunde staan bij ons voorop. Wij doen er alles aan om uw mond optimaal gezond te houden met uitstekende zorg en professionele behandelingen.

Periodiek onderzoek

Periodiek onderzoek

Lees meer

Kronen & bruggen

Kronen & bruggen

Lees meer

Facings

Facings

Lees meer

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Lees meer

Gaatjes en vullingen

Gaatjes en vullingen

Lees meer

Röntgenfoto's

Röntgenfoto's

Lees meer

Angsttandarts

Angsttandarts

Lees meer

Spoedtandarts

Spoedtandarts

Lees meer

Mondfit Webshop

Tandpasta, tandenborstels, opzetborstels, mondspoeling, ragers, softpicks - Alles voor een fit gebit

s' Avonds en in het weekend

Geen tijd? Mondfit denkt met u mee. Zo heeft u geen verwijzing nodig om met ons een afspraak te kunnen maken en zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. 

Tandarts Kralingen

Makkelijk bereikbaar

Op zoek naar een tandarts in Rotterdam Centrum? Bij Mondfit Mondzorg bent u op het juiste adres!

Onze praktijk is centraal gelegen in Rotterdam en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De praktijk is gevestigd naast metro station voorschotenlaan en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

JBH-4

Mondhygiënist Rotterdam

Op zoek naar een mondhygiënist? Bij Mondfit Mondzorg werken tandarts & mondhygiënist dagelijks nauw samen aan de mondgezondheid van onze patiënten. Ontdek wat onze gediplomeerde mondhygiënisten voor u kunnen betekenen.

Tanden bleken

Voor een stralend witte glimlach

Een stralend wit gebit geeft een verzorgde en gezonde uitstraling en het zelfvertrouwen om zorgeloos te glimlachen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw glimlach kunnen doen en wilt u meer weten over tanden bleken bij Mondfit? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Go-tandenbleken

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met onze mondhygienist heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond en Weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Onze behandelingen

De zorg van Mondfit Mondzorg

jaarlijkse controles

botverlies aan de kaken

gaatjes (cariës) & vullingen

plaatsen van kronen

röntgenfoto's nemen

Wortelkanaal behandelingen

parodontologie

opstellen behandelplan

terugtrekkend tandvlees

Facings

halitose (slechte adem)

algemene mondaandoeningen